Strategy

Rens van Geel aangesteld als nieuwe CEO van NOBEARS

Toon NB
Toon van Overbruggen
Head of Communication
19 juli 2024
Leestijd 2 minuten

Rens van Geel (32) is per 17 juli aangesteld als CEO van full-service digitaal bureau NOBEARS. Hij is in deze rol eindverantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering en professionalisering van het bureau. Zijn focus ligt hierbij op het vormgeven van de nieuwe bureaupropositie 'Accelerate Ambitions’, wat staat voor het waarmaken en versnellen van de ambities van klanten. Oprichter Dustin Karelse (41) blijft actief als CEO van de holding NOBEARS Group. Hij richt zich in deze rol vooral op het laten groeien van de bureaugroep en het sluiten van strategische partnerships en overnames.

rens van geel

Van stagiair naar CEO
Van Geel heeft een bijzondere groei doorgemaakt binnen NOBEARS. In 2013 startte hij als stagiair. Na zijn studie is Van Geel gaan ondernemen in digitale marketing. Dit werd al snel serieus toen hij in 2015 samen met Karelse het online marketingbureau HelloBo oprichtte. In 2018 is HelloBo geïntegreerd in NOBEARS. Karelse was toen al CEO van NOBEARS; Van Geel kreeg de rol van digital strategist en werd vanaf 2023 als Chief Marketing Officer eindverantwoordelijk voor de marketing en strategie. In zijn nieuwe rol als CEO zet Van Geel zijn ruime ervaring in zowel ondernemen als marketing in om de dienstverlening van NOBEARS naar een hoger niveau te tillen. Zijn focus ligt hierbij op het nog beter laten aansluiten van de kwaliteit en service van dienstverlening bij de ambities van klanten.

RensDustin
foto: Dustin (links) & Rens (rechts)

Rens van Geel over zijn aanstelling: “Ik ben ontzettend dankbaar en trots dat ik binnen NOBEARS de rol van CEO mag gaan vervullen. De organisatie, klanten en medewerkers ken ik door en door. De afgelopen jaren heb ik ontdekt dat ik het leuk vind om anderen mee te nemen in mijn visie, passie en energie, zowel richting klanten als medewerkers. Die ambitie is vrij natuurlijk gegroeid richting een rol die zich hierop toespitst. Ik kijk ernaar uit om als CEO met de nieuwe propositie het potentieel van NOBEARS tot uiting te laten komen. Dit vraagt nog meer aandacht voor de kwaliteit van onze dienstverlening, flexibiliteit en schaalbaarheid van onze digitale oplossingen, en persoonlijke groei van talent. We werken inmiddels met 130 collega’s en voor hen is persoonlijke ontwikkeling een belangrijke arbeidsvoorwaarde. Dit zijn mooie uitdagingen waar ik graag mee aan de slag ga.”

Dustin Karelse, CEO van NOBEARS Group: “Ik ben enorm trots dat ik de rol van CEO van de bureaus mag overdragen aan Rens. Ik heb Rens persoonlijk zien uitgroeien van een ambitieuze stagiair tot een gedreven persoon met passie voor zijn vak en voor NOBEARS. Hij is betrokken bij projecten, kent de klanten goed en doorziet de technieken van vandaag en morgen. Die grote mate van betrokkenheid is precies wat nodig is om de beste keuzes te maken voor NOBEARS. Ik heb er alle vertrouwen in dat Rens de juiste persoon is om te zorgen voor blije klanten en medewerkers, zodat ambities realiteit worden en NOBEARS haar positie in de markt kan versterken.”